کد خبر 145617
۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷
اتاق بازرگانی محصول تجربه، دانش و روندهای توسعه‌ای است

استاندار کرمان گفت: اتاق بازرگانی را محصول تجربه، دانش و روندهای توسعه‌ای در کشور می‌دانیم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، علی زینی‌وند 23 آذر ماه در دیدار هیات مدیره اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان اظهار داشت: وجاهت، بدنه کارشناسی و جایگاه اتاق بازرگانی موجب شده که دولت‌ها با هر گرایشی، جایگاه این مجموعه را در معادلات تصمیم‌گیری کشور ویژه تعریف کنند.

استاندار کرمان، اتاق بازرگانی را دارای شبکه کارشناسی در حوزه توسعه، اقتصاد، تجارت و صنعت دانست و افزود: اتاق بازرگانی را محصول تجربه، دانش و روندهای توسعه‌ای در کشور می‌دانیم.
زینی‌وند، پیچیدگی قوانین و نظامات اداری کشور را غیرقابل انکار دانست و گفت: این حجم از گستردگی و پیچیدگی قوانین غیرضرور برای توسعه کشور یک بلیه است و مبنای همین موضوع مقام معظم رهبری دستور دادند تا سیاست‌های کلی نظام جمع قانونی‌گذاری در کشور نوشته شود.
وی به اثرگذاری تورم قوانین غیرضرور بر توقف یک کشور پرداخت و عنوان کرد: دولت تدبیر و امید برنامه‌های خوبی داشت، اما متاسفانه دور دوم دولت به نوعی مدیریت بحران است.
استاندار کرمان اظهار داشت: به عنوان نمونه در وزارت اقتصاد دولت اول آقای روحانی، برنامه‌هایی برای پنجره واحد، شفاف‌سازی، تغییر قوانین و تسریع در کار طراحی شد، اما ساختار متناسب با این برنامه‌ها نداشتیم.  
زینی‌وند گفت: ما یک انقلاب اداری به لحاظ تنویر و شفاف‌سازی در قوانین نیاز داریم و نظامات اداری ما باید تغییر کند، اما در همین قوانین نیز گاهی می‌شود فرصت ایجاد کرد و راه میان‌بُر فعلی استفاده از افراد دارای ذهن حل‌المسئله است.
وی خاطرنشان کرد: زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های استان آماده‌اند و تنها باید کار را تسهیل کرد، کمک‌های عملیاتی اتاق بازرگانی را می‌خواهیم و با تمام وجود به اتاق بازرگانی اعتماد داریم.
سیدمهدی طبیب‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، این مجموعه را بازوی مشورتی برای سه قوه دانست و گفت: تلاش اتاق بازرگانی بر این است که نظرات قاطع، قانونی و کارشناسی با توجه به شناخت از بازار ارائه دهد تا مبنای تصمیم‌گیری باشد.  
وی به فعالیت اتاق بازرگانی برای بهبود فضای کسب و کار اشاره داشت و بیان کرد: از دیگر وظایف اتاق بازرگانی راه‌اندازی مرکز آمار اطلاعات اقتصادی قابل اتکا و مستند است که با شاخص‌های  مورد تایید بین‌المللی این کار را انجام داده‌ایم.
طبیب‌زاده خاطرنشان کرد: مهارت‌آموزی را به عنوان پیش نیاز اشتغال می‌دانیم و در این زمینه صندوق حمایت از مهارت‌آموزی را در دست داریم.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان بیان داشت: در بحث اشتغال باید به مسئله کارآموزی در محیط واقعی کار توجه داشت، الان امکان جذب هزاران نفر کارآموز در محیط کار استان وجود دارد تا رابطه استاد و شاگردی برقرار شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علی عباسلو نایب رئیس اول، حسن امیری دبیرکل، عباس جبالبارزی و آرش علوی از اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی استان در این دیدار حضور داشتند و دیدگاه‌های خود را در حوزه فضای کسب و کار، حمایت از بخش خصوصی، رفع موانع تولید، سرمایه در گردش، تسهیلات و توجه به تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی بیان کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha